Cégünk egy német-magyar vállalat, mely 1999 óta van jelen a piacon, fő profilunk a szoftverfejlesztés. A programozásban részt vevő csapat egy összeszokott, a team munka előnyeit maximálisan kihasználó fejlesztői gárda, melynek tagjai a legújabb technológiák használatával végzik munkájukat. Csapatunkat igyekeztünk olyan szakemberekből összeállítani, akik az iparág számos más területein is kellő tapasztalatokkal rendelkeznek, így sikeresen oldunk meg bármilyen szakterületen jelentkező feladatot.

Nagyon sokféle alkalmazást készítettünk már az elmúlt években, de munkáink többsége a termelésirányítási, vállalatirányítási, minőségbiztosítási, ügyvitel, adminisztráció, mobil alkalmazásfejlesztési, ipari eszközök programozási területeihez kapcsolódik. Nyitottak vagyunk a ma még futurisztikusnak tűnő megoldások alkalmazására, legyen szó akár IoT technológiákról, RFID eszközök, vagy holografikus megjelenítők alkalmazásáról. Célunk, hogy a legújabb ipari és szoftverfejlesztési technológiákat felhasználva olyan megoldásokat biztosítsunk megrendelőinknek, amivel vállalati folyamataikat pontosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tehetik. Kontrolling és döntéstámogatási területen számos hazai és európai vállalat használja megelégedéssel termékeinket.

Németországi és hazai fejlesztői bázisát képezzük partnereinknek, akik szívesen bízzák projektjeiket tapasztalt fejlesztőink kezébe.

Amennyiben többre kíváncsi, keresse fel www.logcontrol.hu oldalunkat!